App Ontwikkelaar Montana Media

Synkick

Loop een kroeg binnen en beïnvloed de muziek!
Wanneer je een Synkick-Ready kroeg of café binnenloopt, wordt de playlist automatisch naar jouw muzieksmaak aangepast.
App Store

ODS2 Fieldmarketing

Deze apps hebben wij ontwikkeld voor ODS2, een expert op het gebied van fieldmarketing software en worden inmiddels gebruikt door verschillende multinationals. Zij gebruiken de iPad app om informatie in het veld te verzamelen of diensten te verkopen met behulp van dynamische vragenlijsten. Bezoek Website

Simple DoF Calculator

Simple DoF Calculator app laat fotografen de scherptediepte (DoF) en hyperfocale afstand berekenen voor elke soort instelling. De app werkt op je iPhone, iPod touch en iPad. Kies gewoon je camera, diafragma, brandpuntsafstand (mm) en de scherpstelafstand en je ziet meteen de scherptediepte. Meer App Info | App Store

Nummerbord

Met de iPhone app Nummerbord kan je alle Nederlandse kentekens direct opzoeken in de gegevens van de RDW. Meer App Info | App Store

EN NL

Het Maken Van Apps Waar We Trots Op Zijn

App ontwikkelaar Montana Media is een klein, flexibel bedrijf in Utrecht dat startups en gevestigde bedrijven helpt met het plannen, ontwerpen en bouwen van producten zoals apps, websites en backends. Wij geloven dat gebruiksvriendelijkheid de sleutel is tot succes. Daarom richten we ons op de uitvoering en de belangrijke kleine details. We hebben affiniteit met cross media en ontwikkelen ook met veel plezier onze eigen apps. Met een diversiteit aan specialismen zijn wij in staat om te komen met nieuwe en moderne oplossingen!
Neem Nu Contact op

Het Team

Montana Media werd opgericht in december 2009 door Alexander van den Berg en Dennis van den Berg. De twee oprichters alleen hebben al meer dan 10 jaar ervaring in dit werkgebied. Onze verschillende teamleden hebben gewerkt aan allerlei toepassingen die gebruikt worden op meer dan 200.000 apparaten. In 2012 is Montana Media verhuisd naar Utrecht.

Onze Klanten

Bij Montana Media hebben we gewerkt aan verschillende soorten app projecten, waarvan we er (vanwege NDA's) veel helaas niet mogen noemen op onze website. Onze klanten variëren van bedrijven welke alleen in Nederland actief zijn tot bedrijven met vestigingen over de hele wereld.


Spare Rib Express ODS2 Service2Media FastMac Fashspots

Contact Opnemen

Wilt u een app laten maken? Neem gerust contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs of nodigen wij u uit op ons kantoor in Utrecht.
Als u een vraag heeft over een app, bekijk de veelgestelde vragen van die app. Staat uw vraag er niet bij: neem dan contact met ons op.
Stuur ons nu een bericht


Niet alle velden zijn correct ingevuld
OK
Verstuur Annuleer


Montana Media Arnhem KvK 32164535

Adres
Montana Media
Arnhem
KvK
32164535
Email
Linkedin
linkedin.com/company/montana-media
Facebook
facebook.com/montanamedia